Logo Rainbow-Growers

    

                     Verpakken

Flowpack Paprika Rainbow Kleinpak 2017U wilt graag een verpakking op maat?

Flowpacken

Op onze afdeling Kleinverpakken kunnen wij voor u een breed scala aan agf producten verpakken. Ons moderne machinepark met zes flowpacklijnen biedt een capaciteit van ca. 200.000-250.000 flowpacks per dag. Voor bijvoorbeeld het product paprika kunnen wij zowel single-, double-, als stoplichten draaien met of zonder schaal en voorzien van een label. Naast blanco folie, kunnen wij ook verpakken met uw private label folie of met andere bedrukte (thema-) folies als u dat wenst.

 

Verpakken puntpaprika

Puntpaprika’s flowpacken wij op een aparte bovensealer. Daarnaast hebben wij een aparte verpakkingslijn voor het verpakken van puntpaprika in zakjes.

 

Flowpacken biologische tomaten

In ons pakstation draait een aparte flowpacklijn voor het verpakken van biologische tomaten op schaal.

 

Verpakken en ompakken

Tevens verpakken wij producten in diverse typen (punt) zakjes, bekers, bakjes en kunnen we elke verpakking voorzien van (private) labels gedrukt met eigen labelprinters of met door u zelf aangeleverde labels. Of pakken wij product om in ander gewenst fust – dozen of kratten.

 

Al onze verpakkingslijnen zijn voorzien van:

  • Gewichtscontrole-apparatuur
  • Codeerapparatuur, voor optimale traceerbaarheid en houdbaarheid van uw producten

 

Neemt u gerust eens contact met ons op voor alle verpakkingsmogelijkheden en uw speciale verpakkingswensen. Tel. 0174 – 524100 of e-mail  info@rainbowgrowers.nl