Rainbow Kleinpak: AGF verpakking op maat

sorteren - verpakken - logistiek
Rainbow Kleinpak 20 jarig jubileum

Flowpacken
Op onze afdeling Kleinverpakken kunnen wij voor u een breed scala aan agf producten verpakken. Ons moderne machinepark met zes flowpacklijnen biedt een capaciteit van ca. 200.000-250.000 flowpacks per dag. Voor bijvoorbeeld het product paprika kunnen wij zowel single-, double-, als stoplichten draaien met of zonder schaal en voorzien van een label. Naast blanco folie, kunnen wij ook verpakken met uw private label folie of met andere bedrukte (thema-) folies als u dat wenst.

Verpakken puntpaprika
Puntpaprika’s flowpacken wij op een aparte bovensealer. Daarnaast hebben wij een aparte verpakkingslijn voor het verpakken van puntpaprika in zakjes.

Flowpacken biologische tomaten
In ons pakstation draait een aparte flowpacklijn voor het verpakken van biologische tomaten op schaal.

Verpakken en ompakken
Tevens verpakken wij producten in diverse typen (punt) zakjes, bekers, bakjes en kunnen we elke verpakking voorzien van (private) labels gedrukt met eigen labelprinters of met door u zelf aangeleverde labels. Of pakken wij product om in ander gewenst fust – dozen of kratten.

 

Al onze verpakkingslijnen zijn voorzien van:

  • Gewichtscontrole-apparatuur
  • Codeerapparatuur, voor optimale traceerbaarheid en houdbaarheid van uw producten

Neemt u gerust eens contact met ons op voor alle verpakkingsmogelijkheden en uw speciale verpakkingswensen. Tel. 0174 – 524100 of e-mail  info@rainbowgrowers.nl