Rainbow Kleinpak: Voedselveiligheid & Veiligheid

sorteren - verpakken - logistiek
Rainbow Kleinpak 20 jarig jubileum

Volledig gecertificeerd

Ons pakstation is volledig gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid en wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

Volledig geconditioneerd
Ons pakstation is volledig geconditioneerd en beschikt o.a. over koelcellen en warmtecellen. Wij zijn tevens in staat de houdbaarheid van uw product te verlengen d.m.v. een geavanceerd ontvochtigingsysteem. Hierdoor kunnen wij de RV op elk gewenst niveau krijgen.

Kwaliteitscontrole
Wij hebben onze eigen Kwaliteitsdienst met medewerkers die gecertificeerd zijn om een breed scala aan agf producten te keuren op kwaliteit. Zij voeren ingangscontroles uit bij aanvoer in bulkbakken of eindverpakking en zij voeren steekproefsgewijze uitgangscontroles uit vóór aflevering. Daarnaast worden de voorraden in het pakstation dagelijks gecontroleerd en verzorgen wij waar mogelijk het keuren van product op locatie.

Voor Hollandse paprika’s keuren onze medewerkers conform de kwaliteitseisen van de DPA. Overige agf producten keuren zij conform de eisen van de KCB. Indien u dat wenst keuren zij volgens uw eigen specifieke eisen.

Met behulp van onze keurmodule en geïntegreerde camera kunnen wij een uitgebreid kwaliteitsrapport verzorgen, die voldoet aan alle moderne eisen.

Gesloten keten
Wij werken met een digitaal track- en tracing systeem waarmee we de fysieke productstroom kunnen herleiden.

In geval van een Recall kunnen wij op die manier de teler en teeltlocatie vaststellen, het probleem onderzoeken en zo nodig het product uit de distributieketen terughalen.